# 26 Лютого 2020 року. Час: 11:44

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади зі східних мов (2020)

22-23 лютого 2020 року в Київській гімназії східних мов № 1 Святошинського району було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади зі східних мов (арабська, корейська, китайська, перська, турецька, гінді, японська). У змаганні взяли участь учні 8-11 класів навчальних закладів України.

Попередні результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади зі східних мов

Апеляція відбудеться 02 березня 2020 року в Київській гімназії східних мов № 1 Святошинського району (вул. Львівська, 25).

Контактний телефон: (044) 452 77 43

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови (2020)

22 лютого 2020 року в гімназії № 48 Шевченківського району було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови. У змаганні взяли участь учні 9-11 класів навчальних закладів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

Відбірково-тренувальні збори відбудуться для 9-х класів у гімназії № 48 Шевченківського району (вулиця Прорізна, 14), для 10-11 класів у ліцеї “Престиж” Солом’янського району (вулиця Героїв Севастополя, 42-А). Термін проведення: з 28 лютого по 05 березня 2020 року.

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури (2020)

18 лютого 2020 року в спеціалізованій школі № 94 «Еллада» Печерського району було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури. У змаганні взяли участь учні 9-11 класів навчальних закладів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (2020)

16 лютого 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся І тур ІІІ (міського) етапу  Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. У змаганні взяли участь 765 учнів 9-11 класів навчальних закладів міста Києва, серед яких – 252 учня 9-го класу, 252 учня – 10-го класу, 261 учень – 11-го класу.

23 лютого 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся ІІ тур (говоріння) ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

Підсумки відбору команди Києва на IV етап Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

Критерії оцінювання творчої роботи

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

Завдання ІІ туру олімпіади з англійської мови (говоріння)

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства (2020)

15 лютого 2020 року в гімназії № 107 «Введенська» Подільського району було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. У змаганні взяли участь 187 учнів 9-11 класів навчальних закладів міста Києва, серед яких –128 учнів 9-го класу, 38 – 10-го класу, 21 – 11-го класу.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Для участі у відбірково-тренувальних зборах до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, відповідно до рішення журі, запрошуються учні 9-11-х класів, які рекомендовані для нагородження дипломами І ступеня. Збори відбудуться у приміщенні СШ № 124 (Спаська 16). Початок 25 лютого 2020 року о 15-15.

Список учасників, запрошених на відбірково-тренувальні збори з правознавства

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки (2020)

15 лютого 2020 року в ліцеї «Наукова зміна» Дарницького району відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. У інтелектуальному змаганні взяли участь 89 учнів 9-11 класів навчальних закладів м.Києва, серед яких – 35 учнів 9-го класу, 30 учнів – 10-го классу та 24 – одинадцятикласника. Перевірку учнівських робіт здійснювало журі, до складу якого входять професори, доценти КНУ імені Тараса Шевченка, КУ імені Бориса Грінченка, НПУ імені М.П.Драгоманова, вчителі навчальних закладів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

На відбірково-тренувальні збори з економіки запрошуються учні 9-11 класів, прізвища яких виділені рожевим кольором у списках: «Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки». Збори відбудуться у приміщенні ліцею «Наукова зміна» (пр-т Григоренка, 21-В). Початок 21 лютого 2020 року о 15-00.

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Вiдповiдi на тести з економіки

Розв’язки задач з економiки

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит (2020)

12 лютого 2020 року в НВК № 141 «ОРТ» Дніпровського району відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит. У змаганні взяли участь 14 учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури (2020)

9 лютого 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. У змаганні взяли участь 455 учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва, серед яких – 136 учнів 11-го класу, 116 – 10-го класу, 110 – 9-го класу та 93 – 8-го класу.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

Відбірково-тренувальні збори на IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури відбудуться 19 лютого 2020 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, аудиторія № 33 (проспект Павла Тичини, 22-Б). Початок о 14-30.

Список учасників відбірково-тренувальних зборів з української мови

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

ІV (фінальний) етап Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

8 лютого 2019 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся ІV (фінальний) етап Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У фінальному етапі ювілейного Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка взяли участь 39 найталановитіших учнів, студентів та курсантів столиці. Учасників конкурсу привітала Вернидуб Оксана Михайлівна, науковий співробітник Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», наголосивши, що сьогодні до Шевченка важливо іти читачам, які потребують щирого слова, що спонукає до пошуків нових сенсів.

Привітання Міністра Анни Новосад учасникам Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (офісні технології) (2020)

08 лютого 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка та Українському фізико-математичному ліцеї КНУ імені Тараса Шевченка відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у номінації «Офісні технології». В цьому інтелектуальному змаганні взяло участь 139 учнів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у номінації «Офісні технології»

Відбірково-тренувальні збори буде проведено 17 і 21 лютого 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка, ауд. 512-В (вул. М.Тимошенка 13-Б).

Завдання: 2020

Авторські розв’язання: 2020

Розбір завдань: 2020

Aрхіви робіт учасників: 2020

Детальніше на сайті «Київські учнівські олімпіади з інформаційних технологій».

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики (2020)

08 лютого 2020 року в Київській інженерній гімназії Дарницького району відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

В цьому інтелектуальному змаганні взяло участь 410 учнів міста Києва та 115 учнів УФМЛ.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

Для участі у відбірково-тренувальних зборах до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики відповідно до рішення журі запрошуються учні 8-11-х класів, які рекомендовані для нагородження дипломами І ступеня. Більш детальна інформація щодо роботи ВТЗ буде опублікована на сторінках сайту Гавронського В. В. для вчителів фізики міста Києва та на каналі Телеграм.

Можливі розв’язки завдань

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології (2020)

2 лютого 2020 року у Національному транспортному університеті відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. В олімпіаді взяли участь 68 учнів, з них: 3 учні – 7 класу, які виступали за восьмий клас, 11 учнів – 8 класу, 19 учнів – 9 класу, 18 учнів – 10 класу та 17 учнів – 11 класу.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

Список учнів, запрошених на відбірково-тренувальні збори з екології

Завдання та відповіді ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з екології_10 клас

Завдання та відповіді ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з екології_11 клас

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці) (2020)

1-2 лютого 2020 року відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці) для учнів 9-11 класів. Теоретичний і практичний тури відбулися 1 лютого 2020 року в спеціальній школі І-ІІ ступенів №12 Дарницького району, творчий тур відбувся 2 лютого 2020 року в СЗШ № 81 Дніпровського району. В олімпіаді взяли участь 48 учнів закладів освіти міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці)

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці)

Критерії оцінювання завдань з трудового навчання (обслуговуючі види праці)

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2020)

1 і 2 лютого 2020 року в Київському університеті імені  Бориса Грінченка та Українському фізико-математичному ліцеї КНУ імені Тараса Шевченка було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. В цьому інтелектуальному змаганні взяло участь 236 учнів міста Києва – рекордна кількість для цього предмету: 6 клас – 1 учень; 7 клас – 11 учнів; 8 клас – 39 учнів; 9 клас – 64 учні; 10 клас – 78 учнів; 11 клас – 43 учня. Під час самого змагання учасники мали можливість дізнатися отриману ними кількість балів.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

На відбірково-тренувальні збори запрошуються учні, прізвища яких у стовпчику справа відмічені зірочкою. І тур відбудеться 24.02.2020 року (понеділок) в Київському університеті імені Бориса Грінченка (вул. Маршала Тимошенка, 13-Б ), аудиторія 512-А. Початок о 15-00.

Aрхіви робіт учасників ІІІ (міського) етапу олімпіади з коментарями щодо проходження тестів розміщені на сайті О.Б. Рудика Київські учнівські олімпіади з інформатики

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії (2020)

1 лютого 2020 року в гімназії № 315 з поглибленим вивченням іноземних мов Дарницького району відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. У змаганні взяли участь 438 учнів 8-11 класів навчальних закладів міста Києва, серед яких 128 –  восьмикласників, 116 – учнів 9-го класу, 107 – 10-го класу, 87 – одинадцятикласників.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

На відбірково-тренувальні збори з географії запрошуються учні 8-11 класів, прізвища яких виділені рожевим кольором у списках: «Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії».

Початок зборів: 12 лютого 2020 року о 14-00 у приміщенні географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, аудиторія 312 (проспект Академіка Глушкова, 2).

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

Відповіді на завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії