# 25 Січня 2023 року. Час: 11:45

ІІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

28 січня 2023 року стартує ІІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Згідно з Умовами проведення олімпіади проводяться серед учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти всіх форм власності міста Києва у змішаному форматі. Такий формат передбачає як дистанційну, так і очну форми проведення. Змагання ІІІ етапу олімпіад, окрім олімпіади з фізики, астрономії, інформатики та інформаційних технологій, буде проведено на дистанційній платформі «ЕDDY» за покликанням: https://ippo.eddy.org.ua/.

Для цього потрібно подати запит на участь з відповідного предмета.

Графік проведення ІІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у дистанційній формі

Порядок проведення ІІІ етапу олімпіад з астрономії, інформатики, інформаційних технологій та фізики опубліковано за покликанням:

з астрономії: https://phys.weblium.site/astro-olymp

з фізики: https://phys.weblium.site

з інформаційних технологій: http://www.kievoit.ippo.kubg.edu.ua/kievoit/order3.html

з інформатики: http://www.kievoi.ippo.kubg.edu.ua/kievoi/order3.html

ІІІ етап олімпіади з математики буде проведено в двох формах одночасно: на платформі дистанційного навчання «ЕDDY» й очно в Київському університеті імені Бориса Грінченка за адресою:  вулиця Левка Лук’яненка (Тимошенка), 13-б, ст. метро «Мінська». Початок олімпіади 5 лютого 2023 року о 10:00.

Для організації проведення ІІІ етапу олімпіади з математики учасники  мають зареєструватися до 29 січня 2023 року (включно) за формою https://forms.gle/QtPZaSySdPGxRpqS9

Наказ Департаменту освіти і науки КМДА від 20.01.2023 р. № 5

Додатки до наказу Департаменту освіти і науки КМДА від 20.01.2023 р. № 5

Бажаємо успіхів!

ХХІІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

До уваги знавців української мови! 

ІІ етап XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2022-2023 навчальному році відбудеться 12 лютого 2023 року на дистанційній платформі «ЕDDY».

Шановні учасники!

Організаційний комітет Конкурсу наполегливо просить проходити тестування в години гарантованої наявності електроенергії та підключення до мережі «Інтернет».

Доступ до конкурсних завдань буде надано учасникам згідно з графіком:

ІІ етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Відбувся ІІ (міський) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У конкурсі взяли участь 377 учнів ЗЗСО (5-11 класи), 14 студентів закладів професійної освіти, 19 студентів ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації та 8 курсантів ЗВО.

Вітаємо переможців ІІ (міського) етапу ХІІІ Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Результати ІІ етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка