Завершення IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВ олімпіаді взяли участь 79 учнів з 24 областей України та міста Києва. Урочисті збори з нагоди закриття проходили у актовій залі спеціалізованої школи-інтернату I-II ступенів №14 м.Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу (директор Тамара Анатоліївна Манько).
Учасників, керівників команд та членів журі привітали Віктор Дмитрович Базилевич, голова журі олімпіади професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук.
Бурлака Олена Миколаївна, методист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, координатор олімпіади, подякувала колективу спеціалізованої школи-інтернату I-II ступенів №14 м.Києва та директору Манько Т.А. особисто за забезпечення комфортних побутових умов для проживання та проведення олімпіади, повноцінне різноманітне харчування, яке дуже сподобалось усім без виключення учасникам олімпіади та спонсорам – представникам компанії «hтс» за фінансову підтримку, Сазоненко Г.С. за ініціювання проведення IV (фінального) етапу ХVIII Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки у 2014/2015 навчальному році та організацію культпоходу в театр імені Івана Франка і екскурсію по місту та декану економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Базилевичу В.Д. та всім членам журі та оргкомітету.
Голова журі Базилевич В.Д. вручив дипломи учасникам та переможцям олімпіади, нагородив учнів, які показали найкращі результати, дітей-іменинників, керівників команд з найвищим рейтингом та вчителів-учасників усіх Всеукраїнських учнівських олімпіад з економки.
З вітальним словом виступила начальник управління освіти Дніпровської районної адміністрації в м.Києві Наталя Василівна Іваніна та Ганна Стефанівна Сазоненко, директор Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Дитячо-юнацька хореографічна студія імені Миколи Красицького «Щасливе дитинство», учні шкіл та ліцеїв Дніпровського району міста Києва підготували святковий концерт.
Щасливі, сповнені хорошими враженнями від переребування в столиці України місті Києві та позитивними емоціями, з розширеним колом друзів учасники олімпіади повернуться додому.
Фотогалерея завершення IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Коментування вимкнуто