4-й день IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

005026 березня 2015 року відбувся аналіз олімпіадних завдань з економіки членами журі. Потім відбулася апеляція завдань Всеукраїнської олімпіади з економіки.
На апеляцію було подано всього 10 заяв. Як зазначають члени журі – це найменша кількість апеляцій за всю історію олімпіадного руху. З результатами апеляції учасники погодились.
Журі олімпіади зазначає, що запропоновані учасникам завдання в цілому грамотно сформульовані, були коректними, цікавими, відповідали віковим особливостям учнів і за змістом вписувались у освітні стандарти з економіки. Більшість з них були спрямовані на логічний виклад матеріалу, порівняння, дозволяють всебічно перевірити знання учнів, їхні вміння, навички і ерудицію. Ряд завдань носили проблемний характер і давали змогу в повній мірі оцінити ступінь логічного та аналітичного мислення учнів.
За підсумками ІV етапу олімпіади визначались команди з найвищими результатами у командному заліку. За рейтингом, що враховує співвідношення кількості отриманих дипломів і кількості учасників, кращими командами є: міста Києва, Харківська, Волинська, Львівська та Вінницька.
Після обідньої перерви для учасників олімпіади була організована цікава екскурсія «Таємниці Печерських пагорбів».

Коментування вимкнуто