Закриття IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури

uchasnyk_olimpiadyМинуло три напружених дні, які стали для наших учасників випробуванням на глибину знань, витривалість, силу волі й прагнення до перемоги.
Останній день перебування команд у столиці розпочався із урочистого закриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури.
Відкрила його Олена Артеменко, начальник відділу з проведення масових заходів Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
Із напутнім словом та побажаннями виступила голова журі Оксана Корнієнко, завідувач кафедри Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, професор, доктор філологічних наук. Окрім звичних дипломів, учасників інтелектуальних змагань відзначили дипломами журі в таких номінаціях: «За кращий літературознавчий аналіз художнього тексту», «За найкраще володіння російською літературною мовою», «За творчу думку», «За філологічну ерудицію» та «За прагнення до перемоги». Голова журі не обійшла увагою тих людей, без яких успіх кожного учасника був би неможливим – учителів. І з найщирішим почуттям вдячності за таких розумних дітей Оксана Олександрівна нагородила учителів цінними подарунками.
Заступник директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Людмила Коваленко висловила щиру вдячність за професіоналізм, гостинність, чуйність усім освітянам, які забезпечували проведення заходу. У першу чергу Наталії Іваніні, начальнику управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та дружному колективу спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ ступенів №14 м.Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу на чолі з директором Тамарою Манько.
Гарний настрій усім присутнім дарував Народний художній колектив театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» Центру дитячо-юнацької творчості (керівники відмінник освіти України Валентина Дворко та Володимир Божок).
Наостанок усім учасникам олімпіади ми хочемо сказати: «Хай Вам щастить! До нових зустрічей! До нових перемог і звершень!»
Фоторепортаж

Коментування вимкнуто