Столиця України вітала учасників IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з російської мови і літератури та новогрецької мови і літератури

26 березня 2018 року Київ сердечно вітав учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури і ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури. На урочистому відкритті 75 найкращих учнів з 24 областей України та міста Києва приймали вітання від співробітника Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Олени Анатоліївни Артеменко, заступника начальника управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Галини Іванівни Тодосової. Поважним гостем цьогорічної олімпіади був консул Грецької Республіки пан Будуріс.
З побажанням успіхів і перемог до учасників звернулися голови журі: завідувач кафедри Київського університету імені М.П.Драгоманова, доктор філологічних наук, професор Оксана Олександрівна Корнієнко та доцент Київського національного лінгвістичного університету, кандидат філологічних наук Тетяна Вікторівна Любченко.
На відкритті своє життєрадісне мистецтво гостям олімпіади, керівникам команд та учасникам дарували вокальний ансамбль «Намистечко» (керівник Ольга Яриновська), Народний художній колектив ансамбль танцю «Дніпряночка» Центру дитячо-юнацької творчості міста Києва (керівник Олена Балджі) та Хореографічний колектив навчально-виховного комплексу «Домінанта» (керівник Ольга Стельмах).
Отже, традиційну перекличку зроблено! Усі готові до інтелектуальних змагань! Отож, дорогі учасники, бажаємо вам успіхів і перемог, творчого натхнення!!! Завтра на вас чекає нелегкий день – виконання завдань! Хай вам щастить!
Фоторепортаж

Коментування вимкнуто