Відбувся ІІІ (міський) етап учнівської олімпіади з педагогіки та психології (2018)

2 квітня 2018 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся ІІІ (міський) етап учнівської олімпіади з педагогіки та психології. В олімпіаді взяли участь 58 учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.
З побажанням успіхів і перемог до учасників звернулися Сабол Д.М., голова журі, старший викладач кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат психологічних наук, та завідувач науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи ІППО Університету Грінченка Хмелєва–Токарєва О.В.
Змагання пройшли в безкомпромісній і напруженій, але чесній інтелектуальній боротьбі. Учні виконували тестові завдання з педагогіки та психології, розв’язували проблемну соціально-психологічну ситуацію.
Перевірку учнівських робіт здійснювало журі, до складу якого входили викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка, співробітники Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України, практичні психологи.
Тест психолого-педагогічного спрямування
Відповіді до тесту
Соціально-психологічна ситуація
Результати ІІІ (міського) етапу учнівської олімпіади з педагогіки та психології
Наказ ДОНМС від 18.04.2018 №352 «Про підсумки ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки і психології в 2017/2018 навчальному році»

Коментування вимкнуто