IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури

З 19 по 20 квітня 2023 року в місті Києві відбувся ІV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури у дистанційному форматі. Організація та проведення заходу здійснювалися за надійної підтримки та сприяння Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. Учасників олімпіади, учнів 9-11 класів, гостинно зустріла спеціалізована школа № 94 «Еллада» Печерського району. Атмосфера, яка панувала в закладі освіти, сприяла злагодженій роботі учасників змагань, журі й оргкомітету олімпіади. Усі відчували себе спокійно, впевнено та в безпеці.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до всіх учасників звернувся грецький дипломат, Повірений у справах Греції в Україні Еммануїл Андрулакіс. Теплі слова емоційної підтримки та побажання успіхів і перемог висловили також: доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат філологічних наук, голова журі Андрій Олександрович Савенко; методист науково-методичного центру професійного розвитку педагогічних працівників Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, голова організаційного комітету Подолинна Тетяна Тимофіївна; заступник директора спеціалізованої школи № 94 «Еллада» Печерського району Косюк Лариса Володимирівна.

Учасники інтелектуальних змагань продемонстрували високий рівень знань і творчі здібності з новогрецької мови та літератури. Відповідно до рішення спільного засідання організаційного комітету і журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури нагороджено:

  • Кожушну Дар’ю Олександрівну, ученицю 10 класу, дипломом І ступеня;
  • Фадєєву Софію Андріївну, ученицю 9 класу, дипломом ІІ ступеня.

Результати ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури

Завдання та відповіді ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури

Щиро вітаємо переможців!

Бажаємо успіхів і підкорення нових вершин Евересту знань!

Коментування вимкнуто