III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

25 лютого 2024 року в дистанційному форматі відбувся III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, в якому взяли участь 1024 учні  8-11 класів ЗЗСО міста Києва. 3 них 79 учнів отримали дипломи І ступеня, 184 учні отримали дипломи ІІ ступеня та 246 учнів отримали дипломи ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців!

Результати ІІІ (міського) етапу олімпіади з української мова та літератури

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу олімпіади з української мови та літератури

Увага!

3 метою визначення учасників IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 29 лютого 2024 року в приміщенні Київського столичного університету імені Бориса Грінченка (вул. Левка Лук’яненка,13-Б) будуть проведені відбіркові змагання. Для учнів 8 і 9 класів змагання відбудуться в аудиторії 206; для учнів 10 та 11 класів змагання відбудуться в аудиторії 207.

До участі запрошуються переможці ІІІ етапу, які посіли І місце (прізвища в таблиці результатів виокремлено зеленим кольором). Детальну інформацію щодо додаткового випробовування буде надіслано кожному учаснику на електронну пошту, вказану під час реєстрації на платформі Eddy.

Коментування вимкнуто