# 24 Березня 2016 року. Час: 21:52

Завершення IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури

8232І ось позаду хвилювання, сумніви і сумлінна підготовка. Результати олімпіади вже визначені, а дипломи і призи чекають на своїх переможців.
Останній день перебування команд у столиці розпочався із урочистого закриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури. Відкрив його голова Міжнародного педагогічного клубу Олександр Кондряков. Із напутнім словом та побажаннями виступили усі члени журі на чолі з поважною і шанованою головою – Оксаною Корнієнко. З щирими вітаннями та настановами до одинадцятикласників і вдячними словами за гостинність й високий рівень проведення олімпіади звернулася керівник команди Дніпропетровської області Альбіна Пуйто.
Організатори й учасники олімпіади висловили щиру вдячність за професіоналізм, гостинність, чуйність усім освітянам, які забезпечували проведення заходу. У першу чергу Наталії Іваніні, начальнику управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та дружному колективу спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ ступенів №14 м.Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу на чолі з директором Тамарою Манько.
Оплесками учасники церемонії нагородження відзначили талант і працелюбність юних співаків і танцюристів, які організували для учасників олімпіади яскраве й захоплююче свято. Це:
• ансамбль народного танцю «Дніпряночка», керівник Олена Балджи;
• вокально-хореографічний ансамбль «Намистечко» Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району м.Києва. Керівник Ольга Яриновська. Директор Світлана Шавло;
• група «Шоу-долс» Фабрики естради заслуженої артистки України Тетяни Піскарьової.
• ансамбль народного танцю «Україна» Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство», художній керівник заслужена артистка України Ольга Яценко. Директор Ольга Побежимова.
Фотогалерея завершення IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури