# 23 Лютого 2017 року. Час: 13:20

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки й психології (2017)

psihology21 лютого 2017 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки і психології. У інтелектуальних змаганнях взяли участь 41 учень 10-11 класів навчальних закладів м.Києва.
На відкритті учасників олімпіади привітала голова журі заступник завідувача НДЛ культури лідерства, доцент кафедри практичної психології Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат психологічних наук Лебідь Н.К.
Перевірку учнівських робіт здійснювало журі, до складу якого входили викладачі КУ імені Бориса Грінченка, психологи НМЦ практичної психології і соціальної роботи, співробітники Університету менеджменту освіти НАПН України.
Учні виконували тестові завдання педагогічного та психологічного спрямування, розв’язували педагогічну задачу та вирішували проблемну психолого-педагогічну ситуацію. Змагання були напружені але пройшли у позитивній атмосфері підтримки й розуміння.
Тестові завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки й психології
Педагогічна задача та психолого-педагогічна ситуація
Попередні результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки й психології
Наказ ДОНМС від 12.05.2017 №466 «Про підсумки ІІІ (міського) етапу учнівської олімпіади з педагогіки і психології в 2016/2017 навчальному році»