# 4 Квітня 2019 року. Час: 14:58

ІV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури та новогрецької мови і літератури

Наприкінці березня 2019 р. м.Київ приймав учасників ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із російської мови і літератури (24–27.03) та новогрецької мови і літератури (24‒26.03). Ці інтелектуальні змагання стали для юних олімпійців випробуванням на глибину знань, витривалість, силу волі й прагнення до перемоги.
Водночас оргкомітет передбачив для учасників насичену програму культурних заходів. Це учнівський конкурс «Поетичне розкрилля» і творча зустріч із поетом Дмитром Бураго, заняття з нейрографіки – малювання емоцій за допомогою кольорової графіки ― і перегляд вистави «Дерева помирають стоячи» у Національному театрі російської драми імені Лесі Українки, відвідання Національного музею «Київська картинна галерея» та зустріч із гітаристами Національної філармонії України.
Усі учасники ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із російської мови і літератури та новогрецької мови і літератури незалежно від ґатунку диплому, який вони повезли додому, залишили на довгі роки теплі спогади про проведені в Києві дні.
На церемонії відкриття та закриття своїм натхненним талантом вітали олімпійців та їхніх учителів дитячі колективи Центру дитячої і юнацької творчості Дніпровського району столиці.
Завдання ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури