# 16 Лютого 2022 року. Час: 21:00

ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

12 лютого 2022 р. проведено 2 тур ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у номінації «Офісні технології», у якому взяли участь 143 учні 9-11 класів.

Вітаємо переможців ІІІ (міського) етапу олімпіади!

Результати ІІІ (міського) етапу олімпіади з інформаційних технологій

З метою визначення складу команди учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики у 2021/2022 році будуть проведені відбірково-тренувальні збори серед переможців олімпіади.

Детальна інформація на сайті Київські учнівські олімпіади з інформаційних технологій і вивчення інформатики

III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

10-12 лютого 2022 р. відбувся III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, у якому взяли участь 19 учнів 10 класу, 8 учнів 11 класу. 12 лютого у режимі он-лайн відбувся захист екологічних проєктів. Учнів привітали заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації Марина Тищенкова та президент професійної Асоціації екологів України Людмила Циганок. Вони наголосили на важливості роботи, яку здійснюють учасники олімпіади та висловили сподівання, що саме ці учні з часом приєднаються до лав професійних екологів України.

Результати ІІІ (міського) етапу олімпіади з екології

З метою визначення складу команди учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології у 2021/22 навчальному році будуть проведені відбірково-тренувальні змагання серед переможців олімпіади. Детальна інформація щодо додаткового випробування буде надіслана електронною поштою особисто кожному учаснику.