Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (2016)

trud[1]20 та 21 лютого відбувся III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі та технічні види праці). Уже стало традицією проводити міську олімпіаду в школі-інтернаті №10 Дарницького району. Матеріально-технічні умови навчальних шкільних майстерень школи, їх стан забезпечують проведення змагань між дівчатами 9-11 класів шкіл міста Києва. Олімпіада з трудового навчання для дівчат складається з трьох турів: теоретичного (учні відповідають на тестові завдання), практичного (під час якого дівчата виготовляють швейний виріб) та творчого (захист творчого проекту). На міському етапі дівчата 9 класу проектували та виготовляли органайзер для дитячої кімнати; учениці 11 класу в’язали спицями і гачком підставку під гаряче; дівчата 11 класу – проектували і виготовляли сумку для спортивного одягу. Дуже цікаві і оригінальні роботи були за темами творчих проектів (як домашнє завдання): учениці 9 класу проектували і виготовляли сучасну текстильну інтер’єрну іграшку; десятикласниці проектували і виготовляли намисто в етнічному стилі, а дівчата 11 класу проектували і виготовляли інтер’єрну прикрасу. На захист проекту кожна учениця представляла не тільки електронну презентацію проектування і виготовлення виробу, а й сам виріб.
Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці)
Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічні види праці)
Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці)
Попередні результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічні види праці)
Наказ ДОНМС від 09.03.2016 №187 «Про підсумки ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2015/2016 навчальному році»

Коментування вимкнуто