2-й день IV (фінального) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з російської мови та літератури й новогрецької мови та літератури

Відлунали звуки пісень першого дня олімпіади, після якого настав час для напруженої й відповідальної роботи – учасники демонстрували знання й творчі здібності з мови та літератури.
Після виконання завдань на учасників чекала цікава екскурсійна програма. Розпочали з однієї із найстаріших площ у Києві – Контрактової, продовжили подорож найзагадковішою вулицею Подолу – Андріївським узвозом, далі на нас чекав таємничий будинок М.Булгакова, бароковий проект архітектора Растреллі – Андріївська церква і пам’ятник Прісі Прокопівні та Свириду Голохвостому, неймовірний Михайлівський Золотоверхий собор, Велична Софія Київська, головна брама стародавнього Києва – Золоті ворота та ще багато цікавинок. Поки учасники олімпіад насолоджувалися пам’ятками архітектури столиці, члени журі плідно працювали над оцінюванням робіт.
На жаль, для учасників Всеукраїнської учнівської олімпіади з новогрецької мови та літератури сьогоднішній день був завершальний. Після апеляції вони з нетерпінням чекають остаточних результатів.
На учасників Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури чекає ще один цікавий день і не менш напружений день.
Фоторепортаж

Коментування вимкнуто