# 7 Березня 2023 року. Час: 14:02

Педагогам за участь у проведенні Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів у 2022/23 н.р.

Шановні колеги!

Інститут післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка висловлює Вам щиру подяку за виявлений високий професіоналізм і особистий внесок у проведенні міського етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і конкурсів.

Бажаємо Вам здоров’я, миру та натхненної праці задля наших спільних перемог!

Щоб завантажити сертифікат чи подяку, перейдіть за покликанням Список членів журі та оргкомітету Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів у 2022/23 н. р.

Розпорядження № 04-р від 03.03.2023 р. «Про відзначення педагогів, які брали участь у складі оргкомітету, журі Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів у 2022/23 н. р.»

Якщо Ви помітили помилку, надішліть лист на адресу cpr.ipo@kubg.edu.ua.

III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

25 лютого 2023 року відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. В олімпіаді взяли участь 1230 учнів 9-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету оприлюднені результати ІІІ етапу змагань і визначені переможці.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

16 лютого 2023 року відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії. В олімпіаді взяли участь 134 учні 10-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету оприлюднені результати ІІІ етапу змагань і визначені переможці.

Результати ІІІ етапу олімпіади з астрономії 10 клас

Результати ІІІ етапу олімпіади з астрономії 11 клас

Детальна інформація розміщена на сайті https://phys.weblium.site/astro-olymp

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

01 березня 2023 року відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. В олімпіаді взяли участь 61 учень 9-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету та журі оприлюднені результати ІІІ етапу змагань.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Завдання та відповіді ІІI етапу олімпіади з економіки

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови

28 лютого 2023 року відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови. В олімпіаді взяли участь 224 учні 9-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету та журі оприлюднені результати ІІІ етапу змагань.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови

Завдання та відповіді ІІI етапу олімпіади з німецької мови

ІІ тур (захист проєктів) III етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

25 лютого 2023 року відбувся ІІ тур (захист проєктів) ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. За рішенням оргкомітету та журі оприлюднені результати ІІІ етапу змагань.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

Увага!

3 метою визначення складу команди учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології у 2022/2023 будуть проведені відбірково-тренувальні змагання серед переможців олімпіади. Детальну інформацію щодо додаткового випробовування буде надіслано електронною поштою особисто кожному учаснику.