# 30 Січня 2020 року. Час: 16:28

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічні види праці) (2020)

Теоретичний та практичний тури ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічні види праці) відбулися 1 лютого 2020 року в СШ № 211 Оболонського району. Захист творчих проектів відбувся 2 лютого 2020 року в СЗШ № 81 Дніпровського району. В змаганні взяло участь 40 учнів 9-11 класів освітніх закладів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічні види праці)

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технічні види праці)

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури (2020)

26 січня 2020 року в спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови № 57 Шевченківського району було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з з російської мови та літератури. У змаганні взяли участь 94 учні 9-11-х класів навчальних закладів міста Києва, серед яких – 50 учнів 9-го класу, 22 – 10-го класу, 22 – одинадцятикласників.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури

На відбірково-тренувальні збори запрошуються учні 9 ‒ 11 класів, що посіли перше та друге місця на ІІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури. Перше заняття для учасників зборів (контрольна робота) відбудеться 10 лютого 2020 року в спеціалізованій школі № 57 (вул. Прорізна, 19-А). Початок о 15-30.

Завдання та відповіді олімпіади з російської мови та літератури

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології (2020)

25 січня 2020 року в спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 329 “Логос” імені Георгія Гонгадзе Дарницького району міста Києва відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. В олімпіаді взяли участь 527 учнів міста Києва.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

На відбірково-тренувальні збори запрошуються учні, прізвища яких у стовпчику справа відмічені помаранчевим кольором. Зустріч відбудеться 03.02. 2020 р. в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва (каб. 305). Початок зборів о 14-30.

Критерії оцінювання виконання завдань Змінено оцінювання питання з групи В в тестах 10-11 класи.

Задання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

Відбувся ІІ тур ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (2020)

26 січня 2020 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся II тур ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

На відбірково-тренувальні збори запрошуються учні, прізвища яких у стовпчику “Підсумок” відмічені червоним кольором. Також до відбору на IV етап запрошуються усі призери минулорічного IV етапу Всеукраїнської олімпіади, навіть, якщо вони не потрапили у виділену групу (за умови, що вони стали призерами ІІІ етапу).

Усі тури відбору пройдуть в приміщенні факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ ім. Тараса Шевченка по неділях 09, 16 та 23 лютого 2020 року, початок 1-го туру о 9:45.

Умови, розв’язання, критерії та результати ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади в місті Києві (ІІ тур)

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови (2020)

19 січня 2020 року в спеціалізованій школі з поглибленим вивченням французької мови № 49 Шевченківського району було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови. У змаганні взяли участь 78 учнів 9-11 класів навчальних закладів міста Києва, серед яких – 34 учні  9-го класу,  25 учнів – 10-го класу,  13 учнів – 11-го класу.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови

На відбірково-тренувальні збори запрошуються учні 9, 10 класів, що посіли перше місце, та учні 11 класу, що посіли перше та друге місця на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови.

Термін проведення: з 30 січня по 13 лютого 2020 року

Місце проведення: спеціалізована школа № 49 з поглибленим вивченням французької мови І-ІІІ ступенів Шевченківського району (вул. Ярославів Вал, 27)

Початок проведення: о 15.00

Завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови

Відповіді на завдання ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови (2020)

18 і 25 січня 2020 року в НВК №167 з поглибленим вивченням німецької мови Дніпровського району м. Києва відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови. У змаганні взяли участь 178 учнів 9-11-х класів закладів освіти міста Києва, серед яких – 71 учень 9-го класу, 59 учнів – 10-го класу та  48 – одинадцятикласників. Учасники олімпіади продемонстрували свої знання та високий рівень володіння німецькою мовою. Оцінювали учнівські роботи члени фахового журі, до складу якого ввійшли досвідчені педагоги київських закладів освіти.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови

На відбірково-тренувальні збори запрошуються учні 9, 10 класів, що посіли перше місце, та учні 11 класу, що посіли перше та друге місця на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови.

Термін проведення: з 5 лютого по 20 лютого 2020 р.

Місце проведення: НВК № 167 з поглибленим вивченням німецької мови Дніпровського району (вул. Соборності, 12-В)

Початок проведення: 5 лютого 2020р. о 15-00

Завдання та відповіді І туру ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови (2020)

19 січня 2020 року в НВК №176 імені Мігеля де Сервантеса Сааведри Дніпровського району м. Києва відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови. У змаганні взяли участь 34 учні 9-11-х класів закладів освіти міста Києва, серед яких – 13 учнів 9-го класу, 10 учнів – 10-го класу та  11 – одинадцятикласників. Учасники олімпіади продемонстрували свої знання та високий рівень володіння іспанською мовою. Оцінювали учнівські роботи члени фахового журі, до складу якого ввійшли досвідчені педагоги київських закладів освіти і викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови

Список учнів, які запрошуються на відбірково-тренувальні збори з іспанської мови

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови

Відбувся І тур ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (2020)

19 січня 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка та Києво-Печерському ліцеї №171 «Лідер» відбувся І тур ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

В інтелектуальному змаганні взяли участь 1110 учнів навчальних закладів м. Києва.

Перевірку учнівських робіт здійснювало журі, до складу якого входять – студенти, аспіранти КНУ імені Тараса Шевченка, НТУУ «КПІ», вчителі-методисти, вчителі-кандидати педагогічних наук, викладачі вишів.

Остаточні результати І туру олімпіади з математики 22.01.20 р.

ІІ тур ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики відбудеться у приміщенні Київського університету імені Бориса Грінченка (вул. Маршала Тимошенка, 13-Б) 26 січня 2020 р. о 10-00. Запрошуються учні, прізвища яких у списках виділено кольором.

Умови, розв’язання, критерії та результати ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики в місті Києві (І тур) розміщені на сайті  http://matholymp.com.ua/ 

Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії (2020)

18 січня 2020 року в ліцеї №100 «Поділ» було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

У змаганні взяли участь 285 учнів 8-11 класів. З них учнів навчальних закладів міста Києва 276, серед яких – 74 восьмикласників, 77 учнів 9-го класу, 87 – 10-го класу, 38 – одинадцятикласників. В олімпіаді брали участь 9 учнів Українського фізико-математичного ліцею Київського університету імені Тараса Шевченка.

Результати теоретичного та практичного турів ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії після апеляції

Перше (організаційне) заняття для учасників відбірково-тренувальних зборів з хімії відбудеться 28 січня 2020 року о 16.00 в ліцеї № 100 «Поділ» (вул. Покровська, 4), аудиторія 123. Списки учасників відбірково-тренувальних зборів з хімії

Завдання теоретичного та практичного турів ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

Відповіді до завдань теоретичного та практичного турів ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії:

8 клас

9 клас

10 клас

11 клас

Методичні рекомендації щодо проведення ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2019/2020 навчальному році