Відбувся IV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі та технічні види праці)

З 25 по 30 березня 2018 року у місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області пройшов заключний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі та технічні види праці) для учнів 9-х та 11-х класів. Програми олімпіади як із обслуговуючих, так і з технічних видів праці, складались із трьох турів: теоретичного туру, комплексної роботи та творчого проекту.
Комплексна робота включала в себе поєднання проектування та виготовлення спроектованого виробу з використанням ІКТ: дощечка для подання страв (9-й клас), ослінчик (11-й клас); подушечка для домашнього улюбленця (9-й клас), міський рюкзак (11-й клас).
Творчі проекти учасники олімпіади виконували відповідно до завдань: обслуговуючі види праці – капкейки (9-й клас) та пиріжки (11-й клас); технічні види праці – брелки (9-й клас) та корпуси для флешок (11-й клас).
Вироби, спроектовані і виготовлені на олімпіаді (крім кулінарних) виставляли на аукціон і кожен бажаючий зміг їх придбати. Призи глядацьких симпатій кондитерських шедеврів визначались кількістю лайків на сторінці «Кузня талантів».
Наша команда виступила з гарними результатами: Павліш Софія (9-й клас, СЗШ №243) – нагороджена Дипломом другого ступеня, Кондаурова Поліна (11-й клас, гімназія №315) – Диплом третього ступеня, Мазніченко Юрій (9-й клас, СЗШ №225) – Диплом третього ступеня, Пятак Артем (11-й клас, СШ №302) – Диплом учасника олімпіади. Команда міста Києва (керівник Сміян В.О., учитель трудового навчання СШ №302) посіла 5-е місце у рейтингу команд, які приймали участь у Всеукраїнській олімпіаді з трудового навчання.
На фото: команда учасників олімпіади з трудового навчання.

Коментування вимкнуто