Щоденник IV етапу LIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики 3 день

965926 березня 2014 року учасники олімпіади виконували завдання ІІ туру. День видався напружений: після чотирьох годин інтенсивної праці – очікування суворого вердикту журі. Попередні результати змагання було оприлюднено лише ввечері. Для когось вони виявились успішними, а хтось нетерпляче чекає на завтрашню апеляцію ― раптом вдасться довести членам журі, що заслуговує на вищий бал!
Поки учасники олімпіади виконували завдання, керівники команд мали змогу зустрітися зі студентами Київського національного університету культури і мистецтв. Концертну програму, присвячену 200-річчю від дня народження Т.Шевченка, було представлено в мистецькому салоні КНУ імені Тараса Шевченка. У виконанні студентів прозвучали народні пісні на слова Кобзаря, а також музична шевченкіана М.Лисенка, Б.Лятошинського, Л.Ревуцького та інших композиторів.
Яскраві враження залишили зустрічі з професорсько-викладацьким складом механіко-математичного факультету та факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Незабутнім було й спілкування з митцями Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка: режисером, Заслуженим діячем мистецтв України, володарем золотої «Пекторалі» й Міжнародної театральної премії імені Й.Гірняка (Канада) Олександром Сергійовичем Білозубом та актрисами театру Оленою Фесуненко та Оленою Мєдвєдєвою.
Фоторепортаж

Коментування вимкнуто