# 27 Грудня 2022 року. Час: 22:07

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

14 грудня 2022 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, у якому взяли участь 56 учнів 10-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету оприлюднені результати ІІ етапу та визначений склад учасників, запрошених до участі у ІІІ етапі.
До участі у ІІІ етапі запрошено усіх учнів, які відповідали на теоретичні питання та надали опис екологічного проєкту. Учням, запрошеним на ІІІ етап пропонуємо розглянути методичні рекомендації щодо доопрацювання екологічних проєктів.

Результати ІІ етапу олімпіади з екології

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

17 грудня 2022 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, у якому взяли участь 3007 учнів 8-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету оприлюднені результати ІІ етапу та визначений склад учасників, запрошених до участі у ІІІ етапі.

Результати ІІ етапу олімпіади з математики

Завдання ІІ етапу олімпіади з математики

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

10 грудня 2022 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, у якому взяли участь 1414 учнів 8-11 класів ЗЗСО міста Києва. За рішенням оргкомітету оприлюднені результати ІІ етапу та визначений склад учасників, запрошених до участі у ІІІ етапі.

Результати ІІ етапу олімпіади з хімії

Завдання ІІ етапу олімпіади з хімії