# 30 Грудня 2023 року. Час: 23:25

ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

Шановні учні, батьки та вчителі!

Оргкомітет радий поділитися з вами результатами та підсумками ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, який відбувся 17 грудня в дистанційному режимі. У змаганнях взяли участь 1351 учень 7-11 класів ЗЗСО міста Києва та вихованці Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка.  Учасники, які посіли І-ІІ місця будуть запрошені до участі у III (міському) етапі.

Результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

Завдання і відповіді ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики та інша інформація для учасників змагань розміщена на сайті https://phys.weblium.site/

Детальніше >>

ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

22 грудня 2023 року попри всі негаразди відбулись змагання кращих юних правознавців міста Києва. У ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства взяли участь 1231 учень 9-11 класів ЗЗСО міста Києва.

До участі у ІІІ (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства запрошуються переможці ІІ (районного) етапу.

Результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Завдання і відповіді Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

20, 21 грудня 2023 року відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. У змаганнях взяли участь 5125 учнів 8-11 класів ЗЗСО міста Києва.

Учасники, які посіли І-ІІІ місця будуть запрошені до участі у III (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

 

Результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

Завдання і відповіді Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови