# 22 Лютого 2023 року. Час: 17:20

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури

22 лютого 2023 року відбувся ІІI (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури, у якому взяли участь 13 учнів 9-11 класів ЗЗСО міста Києва. З них 2 учні отримали дипломи І ступеня, 3 учні – ІІ ступеня та 4 учасники змагань – ІІІ ступеня.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади  з мови іврит та єврейської літератури

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури

Увага!

З метою визначення складу команди учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури в 2022/2023 навчальному році будуть проведені відбірково-тренувальні змагання серед переможців олімпіади. Детальну інформацію щодо додаткового випробовування буде надіслано електронною поштою особисто кожному учаснику.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

18 лютого 2023 року відбувся III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, у якому взяли участь 736 учнів 8-11 класів закладів освіти міста Києва. За рішенням оргкомітету оприлюднені результати ІІІ етапу змагань.

Результати ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

Завдання і відповіді ІІI етапу олімпіади з біології

3 метою визначення складу команди учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології у 2022/2023 буде проведено відбірково-тренувальні змагання до участі в яких будуть вибірково запрошені учні, які отримали перші місця на ІІІ етапі. Запрошення та детальну інформацію щодо додаткового випробовування буде надіслано електронною поштою особисто кожному учаснику.